NIEUWS

Dinsdag 28 januari
NIEUWE KAART(EN)

Het is weer zover! Onze nieuwe menu- en wijnkaart zal vanaf vandaag te proeven zijn. Met veel zorg geselecteerde gerechten, waarin we nog heel even stilstaan bij onze heerlijke winterse producten, maar ook een knipoog maken naar het volgende seizoen.

Dinsdag 4 februari
WIJN- EN SPIJSAVOND

Een avondje heerlijk in de watten gelegd worden?
Deze avond houden wij onze wijn- en spijsavond. Hierbij serveren wij een 4-gangen menu inclusief wijnarrangement, welkomstdrankje, water en koffie voor €60,– p.p. all-in, naast onze à-la-carte kaart. Bent u er weer bij? Reserveer dan snel! 078-6120780 of informeer het DOK-team!

Vrijdag 14 februari
FASHION VALENTINES LUNCH

Samen met de meiden van @meesterdesignstore organiseren wij net als de vorige keer een zeer gezellige lunch. Deze keer pakken we nog meer uit. Onder het genot van een hapje en een drankje, welke in een ‘walking lunch’-stijl geserveerd gaat worden, verzorgen verschillende modellen een modeshow met de nieuwste kledinglijn van Meester Design Store. Verschillende stylisten zijn aanwezig voor de nodige adviezen. Aanvang lunch is om 11.00 uur en het duurt tot 14.00 uur. €35,- p.p. inclusief 2 drankjes en een leuk cadeautje!

Vrijdag 14 februari
DINER BY CANDLELIGHT “VALENTIJN”

Speciaal voor Valentijnsavond serveren wij een 3-gangen shared dinner, buiten de reguliere kaart om. Samen delen en genieten van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht voor €39,50 p.p. inclusief bruisend aperitief. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door Bart, Ben en Bob. Van (romantische) love songs tot stoere power ballads, sfeer gegarandeerd!! Reserveer snel, want vol is vol! 078-6120780 of informeer het DOK-team!

Donderdag 5 maart
MUSIC PUB QUIZ

Voor de echte muziekliefhebbers cq -kenners organiseren wij een vliegensvlugge music pub quiz. De jaren ´80/’90/’00 staan deze avond centraal. Deze avond gaan we testen wat JIJ hier van weet. Het belooft een informele, zeer gezellige avond te worden. Eén ding mag deze avond niet ontbreken en dat is een gezonde competitieve instelling. Er valt wat te winnen!! En een Italiaans plankje krijg je van ons!

Donderdag 26 maart
WIJNPROEVERIJ “DUITSLAND”

Proeflokaal to be!! Vanaf dit moment zal DOK wijnbar eens in de 2 maanden een wijnproeverij organiseren, waarbij iedere keer een ander land als thema doorgeproefd zal worden. Samen met Robert de Lege (vinoloog) worden de pareltjes van Duitsland gepresenteerd en geproefd. Hierbij gaat het niet alleen om het proeven maar ook om kennis. Ben jij diegene die op een informele manier meer kennis van wijnen op wil doen? Schrijf je dan snel in! Maximaal aantal deelnemers 20 personen. €25.00 p.p.

Zondag 5 april
LAZY SUNDAY

Daar istie weer!! Een gezellige (swingende) zondagmiddag en -avond. Voor €60,– p.p. serveren wij diverse gerechten, schenken we een goed glas wijn en komen de voetjes van de vloer. (Sterke dranken zijn hier niet bij inbegrepen) Coverband NONOTES uit Zwijndrecht zorgt voor de muziek en dat gaat gegarandeerd weer een feest worden! Reserveer op tijd! Vol is vol!
078-6120780 of informeer het Dok team